Сините в Кърджали се скараха на Борисов
Секция: ПОЛИТИКА
16 Октомври 2011 18:54
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Сините в Кърджали се скараха на Борисов

 

София /КРОСС/  „Десен съюз – Кърджали”  категорично осъжда   опитите на Министър председателя Бойко Борисов да дискриминира жителите на общината.  Изявленията,  че средства ще има само ако  кандидата от ГЕРБ Илия Илиев стане кмет – и европейски, и български,  и частни – са проявление на тип управление,  характерно за живковото време, където „бащицата” решаваше къде и как ще живеят българските граждани. Това се казва в позиция на организацията, разпространена до медиите.

Такова поведение няма нищо общо с демокрацията и противоречи на основните ценности на Европейската народна партия. Това изявление  е още едно доказателство за лъжите че  държавата се грижи еднакво за всички общини, заявяват сините.

СДС винаги е защитавало принципа , че развитието на регионите трябва да се базира на регионални планове за развитие, а не на едноличните хрумвания  на определени държавници, независимо от коя политическа сила са те.

Поведението на Министър председателя в Кърджали е недопустимо за държавник от неговия ранг, който носи политическата отговорност за развитието на България, се казва още в документа.