Остава в сила бедственото положение в община Руен
Секция: БЪЛГАРИЯ
22 Октомври 2011 12:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Остава в сила бедственото положение в община Руен

София /КРОСС/ Остава в сила обявеното бедственото положение в бургаската община Руен. Паднали електрически стълбове са причината жителите на село Снягово шести ден да са без електричество. В останалите селища електрозахранването е възстановено частично.
Бедственото положение в ямболската община Болярово вече е отменено, а обстановката се нормализира. Все още не е възстановено изцяло електричеството в село Воден. Екипи работят в село Крайново, където захранването става с агрегат. Възстановени са и телефонните връзки. Остава сложно положението и за водоподаването, като освен в село Снягово, вода няма и в селата Добра поляна, Средна махала, Топчийско. Днес ще се възстанови питейната вода в Мрежичко, Припек и Подгорец.
В Габровско продължава възстановяването на електрозахранването на части от селата. Ток вече има в Стомонеци и Зелено дърво и в планинската местност Узана. До довечера ще бъде пуснат токът и на връх Шипка.
Без ток продължава да са три селища в Котленския Балкан. Захранването на Нейково, Раково и Въглен става с агрегати на дружество EVN.