Гласувайте мъдро, призова в Плевен Бойко Борисов
Секция: ПОЛИТИКА
28 Октомври 2011 17:59
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Гласувайте мъдро, призова в Плевен Бойко Борисов

Плевен /КРОСС/ Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, председателят на 41-то Народно събрание Цецка Цачева и футболната легенда Христо Стоичков, пристигнаха в Плевен, за да подкрепят кандидата на партията за кмет доц. Димитър Стойков. Тук съм, за да подкрепя моя приятел и много добър хирург за бъдещето на Плевен, каза Борисов. В центъра на града Борисов си припомни как е минавал оттам и предположи, че плочките са същите и не са сменяни от тогава. ,,В неделя има избори в Плевен и хората трябва да изберат мъдро‘‘, призова Бойко Борисов и припомни, че ГЕРБ никога не е пречил за развитието на града.

"Промяната в Плевен е повече от необходима. Хората искат да имат едно добро настояще и сигурно бъдеще. Само с общата воля на плевенчани тя може да стане факт още тази неделя‘‘, заяви Цецка Цачева в подкрепа на кандидата на ГЕРБ.
От своя страна кандидат - кметът доц. Димитър Стойков сподели, че идването на г-н Борисов в Плевен в качеството му на председател на ПП ГЕРБ е много повече от подкрепата на премиера. По думите му - това е преди всичко човешка, лична подкрепа. ,,Така г-н Борисов показва категоричния си позитивен призив не само към мен, но и към плевенчани. По този начин според мен той казва на плевенчани, че е приятел на града ни и това е в пъти по-ангажиращо, защото приятелите остават завинаги", коментира доц. Стойков.
За да подкрепят кандидата на ГЕРБ за кмет на Плевен дойдоха още Ивайло Московски и народните представители от ГЕРБ - Плевен Пламен Тачев и Христинка Янчева.