Предстоящи събития в страната
Секция: БЪЛГАРИЯ
02 Ноември 2011 06:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната

Предстоящи събития в страната

***

София /КРОСС/ От 9.00 часа започва редовното заседание на Народното събрание.

 

* * *   

София /КРОСС/ От 10.00 часа започва заседанието на Министерския съвет.

 

* * *   

София /КРОСС/ От 9.00 часа състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Николай Методиев.

 

* * *   

София /КРОСС/ От 9.30 часа състав на Софийски градски съд ще заседава по делото „Соло".

 

* * *   

София /КРОСС/ От 10.00 часа в зала 75 на Софийска градска прокуратура ще се проведе брифинг за водените досъдебни производства и проверки с оглед престъпления против политическите права на гражданите във връзка с изборите през 2011 г.

 

* * *   

София /КРОСС/ От 10.00 часа в Министерството на труда и социалната политика ще се проведе заседание на Комисията по доходи и жизнено равнище към НСТС, където ще бъдат обсъдени предложенията за нов размер на минималната работна заплата и на линията на бедност за 2012 г.

 

* * *   

София /КРОСС/ От 14.00 часа в Министерския съвет Националният съвет за тристранно сътрудничество ще проведе заседание.

 

* * *   

София /КРОСС/ От 12.00 часа в сградата на Агенция „Пътна инфраструктура", етаж 7, зала № 702

ще бъдат подписани договори във връзка с рехабилитацията на ЛОТ 17 и ще се проведе пресконференция за представяне напредъка на пътните проекти по Оперативна програма „Регионално развитие".

 

* * *   

София.

От 11.00 часа в БТА ще се проведе пресконференция за резултатите от археологически проучвания на крепостта „Кокалянски Урвич" край София.

 

***

 

София /КРОСС/ От 14.00 часа в сградата на МТИТС министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията на България Ивайло Московски и министърът на водните ресурси на Алжирската демократична и народна република Абделмалек Селлал ще подпишат Спогодба за морско търговско корабоплаване между двете страни.

 

* * *   

София.

От 10.00 часа във Факултета за начална и предучилищна педагогика на Софийския университет ще бъдат представени резултатите от проекта „Класната стая на ХХІ век".

 

* * *   

София /КРОСС/ От 11.00 ч. в залата на 11 ет. в централата на КНСБ -пл. Македония 1 на пресконференция ще бъдат представени пълните актуални данни за ценовата динамика и доходите на българските граждани през изминалото тримесечие.

 

* * *   

София /КРОСС/ От 13.45 в Министерството на земеделието министър Мирослав Найденов и Крис Ребсток - вицепрезидент на Глобалната мрежа за хранителни банки, ще дадат изявление след среща.

 

* * *   

София /КРОСС/ В 9.00 часа в Софийския университет министърът на образованието Сергей Игнатов ще участва в откриването на научно-теоретична конференция „Алма матер, Болонският процес и предизвикателствата към академичното преподаване и научни изследвания".

 

* * *   

Варна /КРОСС/ От 14.00 часа в зала "Варна" в сградата на общината ще се състои пресконференция във връзка с националната конференция „Хуманизъм и прагматизъм в образованието".

 

* * *   

Варна /КРОСС/ От 18.00 часа в ДКС, зала Хореография ЧАР - ДКС празнува 22 години от създаването си.

 

* * *   

Пловдив /КРОСС/ От 10.30 ч. Педагогическият факултет на Пловдивския университет „П. Хилендарски" организира кръгла маса по проблемите на приобщаващото образование на децата със специални образователни потребности.