България отново е номинирана за наградата „Неразкрита голф дестинация"
Секция: ИКОНОМИКА
14 Ноември 2011 16:57
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
България отново е номинирана за наградата „Неразкрита голф дестинация" Страната ни участва в световното специализирано изложение за туризъм IGTM в Белек

/КРОСС/ България е номинирана в топ 6 за 2012 г. в престижната категория „Неразкрита голф дестинация" в света (Undiscovered Golf Destination in the World). Това стана ясно на откритото днес (14 ноември) в Белек-Турция Световно изложение за голф туризъм IGTM (International Golf Travel Market) - най-голямото събитие в тази индустрия. Страната ни ще се състезава за отличието в Белек с Колумбия, Индия, Исландия и регионите Галисия и Мисисипи. През 2011-а България бе номинирана в същата категория като най-добра нова голф дестинация.
Наградите ще бъдат обявени на 17 ноември в различни категории. Експерти и журналистиотМеждународнататуристическаасоциациянаголфжурналистите /IGTWA/ гласуват всяка година за световните класации в бранша.
България участва на изложението в Турция със самостоятелен щанд, на който се представят шест голф игрища и два голф туроператора. По време на борсата МИЕТ организирана 16 ноември семинар за възможностите на страната да се превърне в голф център№ 1 на Балканите и в Югоизточна Европа.

Световното изложение в Белек се провежда за 14-и път от 14-17 ноември и събира над 1400 експерти в голф индустрията от 67 страни. Участват 350 специализирани туроператори, чиято дейност отразяват 140 международни медии.