Центърът за обществена подкрепа „Усмивка" в Ямбол организира кръгла маса
Секция: CROSS ПРЕСЦЕНТЪР
14 Ноември 2011 19:21
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Центърът за обществена подкрепа „Усмивка" в Ямбол организира кръгла маса

Ямбол /КРОСС/ Центърът за обществена подкрепа „Усмивка" в Ямбол организира кръгла маса на тема „Партньорството между социалните услуги в общността и институциите". Това съобщиха от пресцентъра на общината. Събитието ще се състои на 18 ноември, петък, от 10.00 часа в залата за тренинги на ЦСРИ в Комплекса за социални услуги.
Целта на срещата е да бъдат представени добри практики и подходи при работата с деца и семейства в риск и да се изработи алгоритъм за сътрудничество между институциите при тяхното взаимодействие.
Поканени са представители на социалните услуги за деца, Дирекция „Социално подпомагане", Ресурсен център, Регионалния просветен инспекторат, Детска педагогическа стая, здравни медиатори, неправителствени организации и други.
Форматът на срещата предполага и работа в групи на участниците през казуси. Това е първата такава среща организирана в града, в която всички институции, имащи отношение към проблемите и работата с деца в риск ще работят водейки се от принципа на равнопоставеност.