Тошо Тошев регистрира 4 имена за новия си вестник
Секция: БЪЛГАРИЯ
20 Ноември 2011 09:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Тошо Тошев регистрира 4 имена за новия си вестник

София /КРОСС/ В социалната мрежа Фейсбук публикуваха документа на търговските марки, които бившият главен редактор на в. „Труд” е запазил за новия си вестник в патентното ведомство, предаде столична медия.

Все още не е решено окончателното име на новата медия, но имената "Власт" и "Народ" , "Преса" и "Трибун" са сред вариантите на обсъжданите имена. Интересната палитра е от 6 възможни варианта.

Разликата между "Власт" и "Народ" е точно толкова голяма, колкото и между "Преса" и "Трибун".

Първоначалният вариант, който се обсъждаше, беше "Трибуна", но той не е включен сред вариантите на търговските марки, регистрирани в патентното ведомство.

В началото на септември Тошо Тошев регистрира ново дружество, наречено "Обединени свободни медии" АД. Предметът на дейност включва "издателска и разпространителска дейност и търговия с печатни произведения". Акционери в него с равен брой акции са Тошо Тошев и Валери Запрянов, главен редактор на списание "Тема". Дружеството е регистрирано на домашния адрес на Тошо Тошев. Все още се обсъжда името на медийния проект, който ще включва едновременно списание, вестник и новинарска агенция, с който бившият главен редактор на "Труд" планира да се завърне след Нова година на медийния пазар. 

/НИ/