МВР обявява конкурс за 7 пилоти и 6 бордни инженери на хеликоптери
Секция: БЪЛГАРИЯ
28 Ноември 2011 16:12
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
МВР обявява конкурс за 7 пилоти и 6 бордни инженери на хеликоптери Те ще работят в ГД "Гранични полиция" - база Безмер

/КРОСС/ Министерството на вътрешните работи обявява конкурс за постъпване на държавна служба в Специализирания отряд "Въздушно наблюдение" към Главна дирекция "Гранична полиция". Конкурсът е за 7 пилоти на хеликоптери и 6 бордни инженери в база Безмер.

Екипажите ще изпълняват летателни задачи с нови хеликоптери от лек и среден тип (AW 109 Power и AW 139) за въздушно наблюдение на турско-българската и морската граница на Република България. Те ще бъдат включвани в състава на съвместни операции, организирани и координирани от Агенцията за управление на оперативното сътрудничество по външните граници на Европейския съюз ФРОНТЕКС.
За кандидатстване на обявените длъжности няма възрастово ограничение. Освен основните изисквания за работа в МВР, кандидатите за летателни длъжности трябва да притежават валидно медицинско свидетелство за летателна годност. Кандидатите за пилоти трябва да притежават професионална квалификация летец-пилот на хеликоптер и да владеят английски език.
Документи за участие в конкурса ще се приемат в отдел "Човешки ресурси" в Главна дирекция „Гранична полиция" на бул. "Мария Луиза" № 46 до 20.12.2011 г. Повече информация кандидатите могат да получат на тел. 982-33-97; 982-32-98 и на интернет адрес: www.dhr.mvr.bg