Модната линия на Виктория Бекъм
Секция: ЛЮБОПИТНО
19 Декември 2011 17:24
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Модната линия на Виктория Бекъм

Лондон, Великобритания /КРОСС/ Виктория Бекъм смая модните спецове по цял свят само няколко месеца след като роди, предаде сайта "Попара". Оказва се, че тя работи с пълна пара с цел да се върне отново на най-висшите модни подиуми в света.

На представянето на най-новата й колекция в Ню Йорк тези дни присъстваше и малката й дъщеря  Харпър Севън. Видни колекционери вече заявиха, че госпожа Бекъм има редица попадения в колекцията си, която е за сезон "пролет 2012" г.

Запознати твърдят, че по време на представянето на колекцията си тя е получила безпрецедентни аплодисменти за креациите си в нюанси от черно, през тъмно синьо и оранжево, до бяло.

Роклите й са направени за съвременни бизнес дами и жени с голямо самочувствие, каквато е и самата Виктория. В нейната колекция може да се видят и шапки, и-разбира се, неизбежните чанти и обувки.

Пролетната колекция на Виктория Бекъм показва желание за спазване на геометрията и строгите линии, но също така е и идеален опит за комбинация със спортни детайли като якета например. Колекцията включва и дълги поли с ниска талията, които са пълни с елегантност.

/НИ/