Предстоящи събития в страната за 28 декември
Секция: ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
27 Декември 2011 19:53
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за 28 декември

София /КРОСС/ Заседание на Министерския съвет ще се проведе от 10.00 часа.

* * *
Велико Търново /КРОСС/ Премиерът Бойко Борисов, заедно с министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и министъра на труда и социалната политика Тотю Младенов, ще посетят град Велико Търново.
В присъствието на министър-председателя, в сградата на общината на града, ръководителят на Управляващия орган на ОПРР Деница Николова ще подпише първите 23 договора, в размер на 28,8 млн. лв., по схема „Подкрепа за деинституционализация на социални институции, предлагащи услуги за деца в риск" по Оперативна програма „Регионално развитие".

* * *
София /КРОСС/ Церемония за награждаване на „Полицай на годината" - 2011 ще се проведе
в 14 часа във фоайето на Министерството на вътрешните работи. Наградите ще бъдат връчени от министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов, членове на ръководството на МВР и представители на фондации.

* * *
София /КРОСС/ От 13.30 ч. министърът на здравеопазването д-р Стефан Константинов ще открие сектор за лечение на деца с открити форми на туберкулоза и с бацилоотделяне към Клиниката по детска пневмология и фтизиатрия при СБАЛББ „Света София" ЕАД - гр. София.

* * *
София /КРОСС/ Кметът на Столичната община Йорданка Фандъкова ще открие новоизградена сграда на детска градина в с. Казичене, район „Панчарево" в 12.00 часа. Детската градина се намира в центъра на с. Казичене на ул. „Хан Крум" 2.

* * *
София /КРОСС/ От 13:00 часа в търговското представителство на Great Wall в София на бул. „Ботевградско шосе" № 489, Литекс Комерс ще награди спортистите от Спортен клуб по класическа борба Ловеч.

* * *
София /КРОСС/ От 11.00 ч. в Пресклуба на БТА екипът на списание „9 месеца" и Chipolino ще даде пресконференция за Националната кампания Бебе на годината.

* * *
София /КРОСС/ От 12.00 часа в София прес ще се проведе представяне на гражданско обединение „Граждани управляват България".

* * *
Стара Загора /КРОСС/ Кметът на Стара Загора Живко Тодоров ще участва в церемонията по награждаването на „Боец на годината 2011" и на най-изявените състезатели от бойните спортове в областния център за 2011 година.
Организатор е Асоциацията на майсторите на бойни спортове в Стара Загора. Церемонията ще се проведе от 20.00 ч. в клуб „Планета". Организационният комитет на АМБС ще обяви имената на спортистите на пресконференция от 11.00 ч. в зала фоайе на Община Стара Загора.

* * *
Варна /КРОСС/ От 15.00 часа ще се проведе публично обсъждане на проектобюджета за 2012 година, изпълнението на бюджета за 2011 година и намерението за поемане на дългосрочен дълг от община Варна за 2012 година.

* * *
Казанлък /КРОСС/ Кметът на община Казанлък Галина Стоянова ще даде пресконференция от 10.30 часа в зала 6 на Община Казанлък. Темата е отчитане на мащабната инициатива на Общината "Коледа в Казанлък".