Предстоящи събития в страната за утре, 29 февруари
Секция: CROSS ПРЕСЦЕНТЪР
28 Февруари 2012 21:54
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за утре, 29 февруари

 

Брюксел /КРОСС/ Вицепрезидентът Маргарита Попова е на кратко работно посещение в Брюксел.

 

* * * 

София /КРОСС/ В 9.00 часа започва редовното заседание на Народното събрание.

 

* * *     

София /КРОСС/ В 10.00 часа ще се проведе заседание на Министерски съвет.

 

* * *     

София /КРОСС/ Състав на Софийски градски съд ще гледа делото срещу Антон Савов-Тони Мамата от 9.30 часа.

 

* * *     

София /КРОСС/ Софийски апелативен съд от 10.00 часа ще заседава по делото срещу Мария Мургина, подсъдима за престъпление по служба.

 

* * *     

София /КРОСС/ В 9.30 часа в зала „Опал” на хотел „Дедеман принцес” ще бъде открит Дискусионен форум „Българските общини – пред стари и нови предизвикателства”. В 14.00 часа ще бъде открито XXIV Общо събрание на НСОРБ.

 

* * *     

София /КРОСС/ От 10.30 часа в зала „Люмиер” на НДК ще се състои официалното тържество по повод Петия Международен ден на редките болести. В 13.00 часа пред пилоните на НДК, демонстративно присъстващите ще издигнат високо ръце в знак на солидарност към милионите болни, а в небето ще бъдат изстреляни разноцветни балони.

 

* * *     

София /КРОСС/ От 11.00 часа в сградата на КНСБ ще се проведе брифинг по повод Европейския синдикален ден на действието.

 

* * *     

София /КРОСС/ От 11.00 часа в „София прес” ще се проведе пресконференция на Държавни горски предприятия.

 

* * *     

София /КРОСС/ Проф. Николай Овчаров ще даде в 10.00 часа в БТА пресконференция на тема „С какво Пловдив ще стане европейска културна столица - с римския Амфитеатър или с ромско Столипиново?”.

 

* * *     

София /КРОСС/ Съюзът на българските композитори ще даде пресконференция в БТА в 11.00 часа.

 

* * *     

София /КРОСС/ Международна академия за Далечният изток „Шъндао” ще проведе с среща с българския отбор по източни бойни изкуства, който спечели осем златни, два сребърни и два бронзови медала в Хонг Конг. Срещата ще се проведе в БТА в 12.00 часа

 

* * *     

София /КРОСС/ От 14.00 часа в зала „Изток” на парламента Комисията по икономическа политика, енергетика и туризъм ще изслуша информация от топлофикационните дружества за състоянието и проблемите на топлофикационните дружества през настоящия зимен отоплителен сезон.

 

* * *     

София /КРОСС/ Работна среща за представяне на регионалния проект „Участие на жените от Югоизточна Европа в мрежа за развитие на селските райони” ще се проведе от 10.00 до 13.00 ч. в зала Амфора на хотел Бест Уестърн „Тракия”, ул. Солунска 30.

 

* * *     

София /КРОСС/ Българската стопанска камара организира специализиран семинар на тема „Популяризиране на фирмите чрез медиите” от 10.00 до 17:30 часа, в залата на БСК, ул. Алабин 16-20.

 

 

* * *     

Пловдив /КРОСС/ Пловдивският окръжен съд в 9.00 часа ще се разгледа делото срещу шофьора, причинил смъртта на 19-годишния Ангел Петров в Катуница.

 

* * *     

Харманли /КРОСС/Разрушаването на опасните сгради в село Бисер започва в 11.00 часа.

 

* * *     

Шумен /КРОСС/ Среща на тема „Проектът на УНИЦЕФ и Община Шумен „Семейство за всяко дете“ и регионалната политика на УНИЦЕФ за спиране настаняването на деца под три години в институции” ще се проведе в 10.30 часа в община Шумен.