Nokia Lumia 2520 ще се предлага в четири цветови варианта
Секция: Технологии
13 Октомври 2013 10:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Nokia Lumia 2520 ще се предлага в четири цветови варианта

/КРОСС/ Сайтът Evleaks съобщи нови подробности за първия таблет на Nokia - Lumia 2520, който финландската компания трябва да представи на 22 октомври в Абу Даби. Според изданието, Nokia ще пусне устройството в четири цвята - бял, черен, червен и син.
Първо Evleaks сподели снимката на синята версия на таблета и след това червената.
Според последните данни, Nokia Lumia 2520 ще получи 10,1-инчов IPS дисплей с Full HD резолюция и висока яркост, четириядрен процесор Qualcomm Snapdragon 800, поддръжка на LTE мрежите, 6,7-мегапикселова камера с Carl Zeiss оптика и батерия, която осигурява до 10 часа автономна работа на устройството. Другите характеристики включват наличие на 32 GB вътрешна памет, разширяема чрез microSD, както и портове microHDMI и MicroUSB.
Таблетът ще тежи 590гр, а дебелината му е 8,9 мм. Nokia Lumia 2520 ще работи под управлението на Windows RT с фирмени приложения на Nokia, а цената на устройството в САЩ ще започне от 499 долара.
Заедно с Nokia Lumia 2520 ще се предлага и докинг станция с клавиатура и допълнителна батерия. При началото на продажбите (очакват се в средата на ноември) ще се появят и други аксесоари, пише kaldata.com.