Найо Тицин напусна обиден студиото на bTV
Секция: БЪЛГАРИЯ
24 Ноември 2013 09:36
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Найо Тицин напусна обиден студиото на bTV

/КРОСС/ Гладът, геноцидът към народа, фашизмът, които са плод на демокрацията, задушават българина. Ако Найо Тицин смята, че демокрацията е нещо различно и се възприема като демократ, той е фашист. Така националистът Милен Илиев, който е от съюза на българите "Национално единство", изнерви максимално Найо Тицин. В знак на несъгласие журналистът напусна студиото на bTV с думите, че при такива доводи разговорът приключва, защото няма какво да се каже.

Водещият на "Тази неделя" Антон Хекемян се опита да спре Тицин, но той бе категоричен и напусна студиото.

"Гражданските патрули от 6-7 човека вдъхват респект. Хората в центъра на София ни поздравяват. Продавачките на "Пиротска" се спокойни. Какво да правим, след като преди дни ДАНС призна, че има данни, че у нас има терористи. Не приемам противопоставянето с циганите. В нашите патрули се включиха и роми. Няма никакъв проблем. Целта ни е да сплотим хората около една национална идея", обяви Милен Илиев, който учи богословие.

"Когато хората се организират, значи нещо в държавата куца. Не е ясно е поставен проблемът и това ни притеснява. Изземват се правомощия на държавата, което е неприемливо. В България има глад, има безработни, има проблеми и ни трябва много малко, за да пламнем. Формални и неформални ромски лидери разговарят по темата, защото се чувстваме притеснени", обяви Светлин Райков, който защитаваше ромите.