Ути сготви 100 африкански сома
Секция: БЪЛГАРИЯ
01 Декември 2013 16:35
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Ути сготви 100 африкански сома

София /КРОСС/ Дни преди Никулден, с много усмивки бяха сготвени 100 африкаснки сома от Ути Бъчваров на паркинга пред магазин „Метро" 1. Малки и големи се веселиха, докато майсторът кулинар забъркваше 700 литровата супа от екзотичната риба в най-големия казан в България.
Ути Бъчваров, заедно с транжорите от фермата за африкански сом умело подготвиха рибата, зеленчуците и поставиха необходимите подправки за голямото готвене.

„Африканският сом е изключително вкусен и лесен за приготвяне продукт, благодарение на крехкото бяло месо, липсата на миризма и почти отсъстващите малки кости", каза Ути Бъчваров, докато готвеше супата.
След много веселба и приятно ухание всички желаещи опитаха вкусната гозба и научиха повече за този нов вид за нашите ширини риба - африканският сом.