Над 1000 любители на гурме културата посетиха Chivas Gourmet Salon 2013
Секция: БЪЛГАРИЯ
08 Декември 2013 11:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Над 1000 любители на гурме културата посетиха Chivas Gourmet Salon 2013

София /КРОСС/ За четвърта поредна година традиционният фестивал на гурме културата у нас Chivas Gourmet Salon събра любители на изисканите храни и напитки. Над 1000 фена на изкуството на готвенето  посетиха презентациите на едни от най-добрите и популярни майстор-готвачи у нас и се запознаха с най-новото във висшата мода в кулинарията.

По време на тридневното събитие своите майсторски умения демонстрираха готвачи от най-добрите и изискани ресторанти в България.

Жоро Иванов, президент на Евро-Ток България и главен готвач на Гранд хотел София, приготви по фантастичен начин бели трюфели, родно производство.

Майстор-готвачите на ресторант „Чепишев" Антон Дойчинов и Младен Григоров изкушиха с деликатеси като заешка терина с лешници и студен свински джолан с крем от чесън. Тънкостите на източната кухня разкриха шеф готвачите от японски ресторант Hamachi, индийски ресторант Taj Mahal и тайландски ресторант Blue Moon.

Четвъртият Chivas Gourmet Salon представи най-доброто от портфолиото на Chivas Regal, топ селекция български бутикови винарни, деликатеси като американско говеждо блек ангъс на ViVenda, риба и рибни деликатеси в навечерието на Никулден от фирма „Морски дар".

Повече за събитието може да научите от официалната facebook страница www.facebook.com/ChivasGourmetSalon