Двама ранени след стрелба във Велико Търново (обновена)
Секция: БЪЛГАРИЯ
14 Декември 2013 09:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Двама ранени след стрелба във Велико Търново (обновена)

/КРОСС/ Двама мъже са тежко ранени след стрелба във Велико Търново тази нощ. Инцидентът се разиграл малко след полунощ на улица "Охрид" в старата столица след скандал в дискотека.

Около 01:00 ч. през нощта те били пресрещнати от други двама мъже, последвал бой, след което и престрелка. Използваният пистолет е боен. Единият от пострадалите е прострелян в областта на главата. Настанени са във великотърновската болница с опасност за живота.

И двамата пострадали са с огнестрелни рани в главите. Те са оперирани и са в кома.

Сигналът за стрелбата е подаден от 34-годишна жена. На мястото незабавно е пристигнал полицейски екип, както и директора на ОДМВР - Велико Търново главен инспектор Христо Христов, а също така съдебен лекар и дежурен прокурор. След проведени първоначални действия по разследването е установено, че разпрата прераснала в сбиване, след което са били произведени изстрели с пистолет, в резултат на което са пострадали 40-годишният А. К. и 38-годишният Т.И., и двамата от Велико Търново.

Работата по изясняване на случая продължава. Към момента няма задържани и не са повдигнати обвинения. В ОДМВР - Велико Търново е образувано досъдебно производство.