Дилов: Десницата не е умряла, просто така си мирише
Секция: Коментари
18 Декември 2013 09:43
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Дилов: Десницата не е умряла, просто така си мирише

/КРОСС/ Десницата не е умряла, просто така си мирише. Там има хора, които са по-трудно контролируеми. Крахът на десните дойде, когато Иван Костов поиска да направи единна партия.

Това заяви Любен Дилов-син в сутрешния блок на TV7 в коментар за дясното политическо пространство, което се тресе.

Дилов заяви, че десните са започнали добре и в правилна посока, визирайки протестите. Те не приемали морала на това, което се случва. По-късно обаче, по традиция, настъпило разцепление заради лидерски амбиции.

"Държавата е забуксувала. Толкова ниска степен на доверие към институциите не е имало през цялата история на Третата Българска държава. Винаги се е намирало нещо, в което обществото да вярва. Сега дори и църквата ни е ... Последните 23 години президентът стоеше добре. Сега и той е там, където са останалите", заяви Дилов.

Той определи като страшни думите на Борисов, че десните са обречени да са заедно с ГЕРБ. "Десните трябва директно, бързо и откровено да кажат това на Борисов", препоръча Дилов.

"При липсата на Борисов няма ГЕРБ. Ще се разпадне по-бързо отколкото НДСВ след Царя. В селото на въртоглавите всеки ден е панаир", каза Дилов, перефразирайки "Живеем в интересни времена".