Карбов: Поднасям извинение на всички хора, които заразих с идеята "Атака"
Секция: БЪЛГАРИЯ
08 Януари 2014 14:36
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Карбов: Поднасям извинение на всички хора, които заразих с идеята "Атака"

/КРОСС/ Димитър Карбов, бивш депутат от "Атака", призна, че членството му в партията е било грешка се извини на всички, които е привлякъл към "тази позорна и измамна партия с лъжовен и продажен лидер".

Гласувах за него 2005г. и друг не припознах, сгреших! Значи имам вина и искам да се извиня! - пише в профила си във Фейсбук Карбов.

Поднасям извинение на всички хора, които заразих с идеята "Атака". Извинявам се на тези близо 34 000, гласували за мен мажоритарно 2009г., пише още той.

Димитър Карбов пише още:

"Съжалявам, че повярвах и бях част от тази позорна и измамна партия с лъжовен и продажен лидер!
Възмутен съм от посегателството срещу български полицай и поредната демонстрация на дерибейство и безнаказаност на едно самозабравило се КОМПЛЕКСАРЧЕ и неговата шайка от платени МАЛОУМНИЦИ!
Тези, които някога събирахме от улиците и около казаните за смет, обличахме и отглеждахме, тези, които някога сядаха на масата след нас и оглозгваха остатъците, тези на които хвърляхме левчета за да преживяват, сега са ЕНИЧАРИТЕ на побеснелия БАШИБУЗУК, нападат, бият и се гаврят с всеки един намерил смелост да им се опълчи и след поредния подобен агресивен и просташки акт стават все по нагли и уверени, че за тях няма закони, няма правосъдие, те са над всичко и над всеки!"

"Срамувам се и ще продължа само с това: Господи, Боже, слез и си прибери версиите!", завършва статуса си бившият атакист. Новината за поискания от Сотир Цацаров депутатски имунитет на Волен Сидеров той посрещна с думите: "Ееее, най-после и Главният малко да се поразмърда! Сега ако го метне и за пране на пари и 5-те офшорки на Сейшелите, ще започна да го уважавам!!!"