АБВ: Първанов никога не е посещавал дома на Борисов
Секция: БЪЛГАРИЯ
15 Януари 2014 17:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
АБВ: Първанов никога не е посещавал дома на Борисов

/КРОСС/ Георги Първанов никога не е посещавал дома на Бойко Борисов в Банкя и години наред не е имал каквито и да е контакти с бившия премиер. Това заявиха от пресцентъра на АБВ по повод статия във вестник „Галерия", озаглавена: "Порция записи от Банкя показва: Бойко и Николай Гигов плащат на Първанов".
"Написаното в статията е груба и дори смешна лъжа. В тази връзка в близките дни Георги Първанов /президент на Р България 2002 - 2012 г./ ще сезира главния прокурор на републиката Сотир Цацаров и ще потърси правата си в българския съд относно тиражираните клевети по негов адрес. Очевидно заявката за участие на Национална гражданска инициатива АБВ в предстоящите европейски избори предизвиква силни притеснения сред опонентите ни и явно тази статия е част от тежката компроматна война срещу нас", се казва в съобщението.

Припомняме, че в днешния си брой вестник „Галерия" публикува статия със заглавие "Порция записи от Банкя показва: Бойко и Николай Гигов плащат на Първанов". Поканена да коментира нейното съдържание в „Часът на Милен Цветков", Кристина Патрашкова потвърди, че печатното издание разполага с аудиозаписи, които потвърждават за срещите на бившия премиер с бившия президент и бившия вътрешен министър от кабинета Станишев.

Снимка: Булфото, всички права запазени