ВМРО и Бареков канят Росен Петров в политиката
Секция: БЪЛГАРИЯ
06 Февруари 2014 14:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
ВМРО и Бареков канят Росен Петров в политиката

София /КРОСС/ Две политически предложения е получил досега Росен Петров и нищо чудно да промени в един момент занятието си.
"Обмислям дали да вляза в политиката. Ще го направя, когато му дойде времето, както казва Негово Величество", обясни тв водещият пред "24 часа".
И ВМРО, и "България без цензура" са го поканили да се присъедини към идеите им, каза Петров. Предложенията са от отдавна, а не от тия дни. Дали той ще приеме някое от тях, ще се види на изборите, обясни водещият на "Нека говорят" по Би Ти Ви. Не каза обаче дали става въпрос за евроизборите през май, или за евентуални парламентарни. "Не съм спрял да вярвам в журналистиката, но ми се струва, че в политиката мога да бъда по-полезен за обществото", смята той.
Петров и друг път е заявявал, че един ден може да се занимава с политика. Досега обаче все е бил на мнение, че още му е рано.
В последното си интервю пред "24 часа" той каза, че ако един ден го направи, ще поиска регистрация на жълтите медии, за да спрат да пишат лъжи.
"Още нищо не съм направил, за да вляза в политиката. Продължавам да снимам предаването си и съм в телевизията", каза той вчера.