Божурище дарява любов и надежда
Секция: БЪЛГАРИЯ
10 Февруари 2014 12:22
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Божурище дарява любов и надежда

/КРОСС/ На 14.02.2014 г. от 16.00 часа в центъра на Божурище ще бъде открит благотворителен базар, чрез който хората от града ще засвидетелстват за пореден път своята подкрепа към своя съгражданин Валентин Иванов в борбата му с рака.
Организаторите призовават, своите съграждани и гости на Божурище, да помогнат и да дарят надежда за един живот и на едно младо семейство, като на базара ще предложат ръчно направени лакомства, украшения и подаръци, с които всеки ще може да зарадва любимия си човек по един незабравим и сгряващ сърцето начин.
Наред с това, инициаторите искат да дадат и своята емоционална подкрепа, като въвлекат всички отзовали се на поканата в магията на българското хоро. Чрез този символ на единството в българските обичай се надяват да изпратят цялата си положителна енергия, която имат към Вальо!
Всички добри, обичащи и изпълнени с благородство хора са добре дошли и на 14.02. от 16.00 часа в центъра на Божурище, пред аптеката, когато ще бъде открит благотворителния базар, а от 18.30 ще се извие българско хоро, на любовта и надеждата. Всеки може да се включи на базара, свои кулинарни или художествени творби и така да помогне.
Специален гост на събитието ще бъде Милена Славова.
На 42-годишния Валентин Иванов са намерени ракови разсейки, но никой медик не може да каже къде в тялото му е първичното огнище. За последната близо една година са му направени над 30 различни изследвания. В момента единствената надежда за Валентин е да го приемат в университетската клиника в германския град Майнц. Трябва авансово да бъдат платени 25 000 евро, за да бъде диагностициран там.
Валентин има нужда от подкрепата на хората, тъй като сумата е непосилна за семейството. Затова всеки, който иска да помогне и от разстояние - може да го направи като дари избрана от него сума на:

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:

IBAN:BG45STSA93000021507478

BIC:STSABGSF

Титуляр: ВАЛЕНТИН ПЕТРОВ ИВАНОВ.