Студентки заработват като съпруги под наем
Секция: БЪЛГАРИЯ
12 Февруари 2014 07:35
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Студентки заработват като съпруги под наем

/КРОСС/ Кризата наложи нова мода сред студентките. Девойки пускали обява в интернет и предлагали компанията си на цени от 20 до 100 лева, но без секс. Младежите във ВУЗ- овете също не остават назад и предлагат да са мъже под наем или да сменят крушките в домовете на самотни бизнесдами. В повечето обяви на нежната част от студентската младеж се казва изрично, че предлаганата компания е за придружаване вечер където е необходимо, като тарифата най- често е 20 лева на час. Подобни предложения има и в различни форуми и сайтове за запознанства.
Някои от по- амбициозните и с театрални способности студентки предлагат да изиграят роля, необходима на съответния мъж - съпруга, приятелка за пред хората. Тук обаче и цената е по- солена, тръгва от 100 лева на ден и достига до 500 лева за десет дни вживяване в ролята.
Клиенти за тези обяви има, най- често от тях се възползват заети мъже които искат да отидат на кино или на театър, но нямат компания. Нерядко и гейове прибягват до услугата, тъй като искат да се прикрият пред приятели или колеги.
Търсенето очевидно е достатъчно, щом услугата вече се предлага не само от индивидуални играчи, но и от фирма. В София има вече една такива, във Варна е втората.
Според хора от тези фирми, те са изпълнявали и доста интересни желания на клиентите си - например взимане на мъж под наем за почивка или екскурзия с децата от страна на бизнесдама.
Най- често мъж под наем търсят жени на възраст между 26 и 45 години. Те предпочитали да си намерят компания за посещение на събития или за пазаруване, ако им е писнала компанията на приятелките или просто за да не останат сами.
Някои обичали пък наети младежи да ги придружават до фитнеса и да им са безплатни инструктори при упражненията. Категорично обаче в този случай сексът не е сред предлаганите услуги. За тях си има други обяви, къито също не са малко в мрежата, пише „Телеграф".