Тарашат автокъща, собственост на авер на Борисов /обновена/
Секция: БЪЛГАРИЯ
21 Февруари 2014 18:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Тарашат автокъща, собственост на авер на Борисов /обновена/

София /КРОСС/ В момента текат обиски на столичната известна автокъща А2, научи от свои източници afera.bg. Автокъщата е известна, че вкарва у нас изключително скъпи и луксозни автомобили. Като собственик на автокъщата е известен Орлин Алексиев, който бе общински от ГЕРБ и минава за близък до Бойко Борисов.

Непотвърдена информация сочи, че общинският съветник от ГЕРБ е под прицела на криминалистите във връзка с разбития международен канал за трафик на хероин за 273 млн. евро.

Според БНТ повод за акцията е участието на Алексиев в ралито "Париж - Дакар" и фактът, че наркотикът е пренесен с кораб, който е превозвал и автомобилите от ралито.

По-рано днес на пресконференция главният секретар на МВР Светлозар Лазаров разкри, че е разбит канал за наркотици, който е използвал ралито - чист кокаин бил крит в автомобилни гуми. Според Лазаров в трафика на ръководни позиции участвали българи.
Пред "24 часа" Алексиев каза, че няма нищо общо с намерените наркотици. Колата, с която той е участвал в ралито, в момента пътува към България.