Сърменов: Случаят с бюлетините в Костинброд беше елементарен номер
Секция: ПОЛИТИКА
22 Февруари 2014 11:47
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Сърменов: Случаят с бюлетините в Костинброд беше елементарен номер

/КРОСС/ „Случаят с бюлетините в Костинброд беше един елементарен номер, чрез който искаха да се постигнат дивидент", каза в предаването „На светло с Люба Кулезич" актьорът Калин Сърменов и добави, че до голяма степен са успели.

По думите на Любен Дилов - син до ден днешен не е ясно какво се е случило в печатницата в Костинброд. Относно работата на прокуратурата по случая той даде пример с депутат от 40-тото Народно събрание, който е бил подслушван шест години и въпреки това прокуратурата не е могла да си свърши работа, за да му повдигнат обвинения и да му свалят имунитета.

„Две неща се случват в съдебната система и изискват изискват решителни решения. Едното е, че недобре контролираната съдебна система използва за рекет сама себе си, защото от тях зависи да ти представят така доказателствата, че да не влезеш в съда. И второто е, че тя се използва политически", заяви Дилов-син.

„През всичките тези години всички са подслушвали, а сега се оплакват от това", каза от своя страна адвокат Емил Василев.

Попитани как управляват спецслужбите адвокат Василев отговори, че когато са подслушвали Бойко Борисов Цветлин Йовчев е бил шеф на ДАНС. „За благодарност Йовчев сега е вицепремиер и вътрешен министър", каза Василев.

„Силата на службите е когато се страхуваш от тях", каза Любен Дилов - син и добави, че в неговата партия никога не е имало хора от службите.