Новата линия хладилници на LG спечели две награди за дизайн
Секция: Технологии
25 Март 2014 12:55
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Новата линия хладилници на LG спечели две награди за дизайн

/КРОСС/ LG Electronics винаги е в светлината на прожекторите, когато става дума за церемонии по награждаване и този път не е изключение. Сега обаче удоволствието е двойно по-голямо, тъй като новата линия от двукрилни side by side хладилници GSP545NSYZ и GSP545PVQV спечели две престижни награди - наградата за дизайн iF и наградата Red dot design award. Тези две награди са едни от най-старите и най-уважавани награди в категорията за дизайн и са известни с това, че награждават само най-добрите и иновативни продукти. 

„За пореден път журито от експерти на iF и Red dot любезно награди нашата компания. Новата ни линия хладилници въплъщава изкуството в домакинските уреди. Както винаги, компанията LG Electronics гледа напред в бъдещето. Двукрилните side by side хладилници са повече от нова продуктова линия. Те са своебразен рай за храната," каза Бранислав Йорданов, маркетинг мениджър на LG Electronics Сърбия.
Удостоените с награди хладилници са обогатени с функцията Total No Frost, имат вътрешно LED осветление и нов невероятен тъч LED дисплей. Те са лесни за отваряне, с дръжка, която регулира вакуума вътре в хладилника и могат да се отварят с лекота и без никакво усилие. Това ги прави лесни за ползване от деца и по-възрастни хора. Една от най-важните функции определено е свежестта, тъй като умния хладилник осигурява оптимална влажност в контейнера и поддържа месото и рибата при 0 градуса благодарение на технологията Fresh 0 Zone. Системата No plumbing пести пари, а мини-бара поставя любимите ви напитки на една ръка разстояние без да се налага да отваряте вратите на хладилника.

За LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен новатор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 87 000 души в 113 представителства по целия свят. С продажби за 2013 г. на стойност 53,10 милиарда долара (58,14 трилиона корейски вона), LG се състои от пет бизнес подразделения - Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning & Energy Solution and Vehicle Components - и е един водещите световни производители на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, перални машини и хладилници. LG Electronics е ENERGY STAR® партньор на 2013 г. 

Компанията LG Electronics Home Appliance е глобален лидер в индустрията за домакински уреди и предлага внимателно създадени продукти, които комбинират отлична производителност с удобство за потребителите. Смарт устройствата на компанията предлагат внушителни възможности за пестене на енергия и време, както и ползи за здравето на хората. Новаторските продукти на LG, включително хладилници, перални, миялни, готварски уреди, прахосмукачки, вградени уреди и продукти за здравето, са създадени, за да посрещнат нуждите на потребителите по цял свят.