Бой на стадиона в Елин Пелин /видео/
Секция: СПОРТ
13 Април 2014 16:09
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Бой на стадиона в Елин Пелин /видео/

/КРОСС/ Истински екшън се разигра вчера на мача от "Б" група между отборите на Витоша (Бистрица) и лидера Марек (Дупница). Агитките на двата отбора се сбиха, което наложи прекъсването за кратко на двубоя, игран на стадиона в Елин Пелин, където Витоша домакинства.
Мелето на трибуните започна в 75-ата минута на двубоя, като феновете от Дупница бяха в пъти повече от тези на тима, в който е картотекиран Бойко Борисов.
Заради инцидента срещата беше сряна, а от кадрите на "Канал 3" се вижда как и футболист на Витоша налита на феновете. Съотборникът на Бойко Борисов - Николай Божов, дотърча до оградата и през нея успя да удари фен на Марек. Още няколко от запалянковците на дупничани пострадаха от значително по-активните от тях ултраси на "бистришките тигри".
На мача нямаше полиция, тъй като с охраната му беше ангажирана частна охранителна фирма. За щастие ситуацията беше овладяна и няма сериозно пострадали. Само един от феновете на Марек е с хематом на главата. Николай Божов пък бе изгонен с червен картон заради включването си в мелето.

video:http://www.youtube.com/watch?v=of6wWrtpK_w