Лора Караджова чака бебе
Секция: Шоубизнес
14 Април 2014 12:57
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Лора Караджова чака бебе

/КРОСС/Певицата Лора Караджова е бременна в третия месец, потвърди самата тя пред ТВ7. Известната изпълнителка ще се сдобие с първа рожба от половинката си Валентин Славов, родом от Варна. Полът на детето вече е известен, но тъй като не е потвърден, певицата пожела да остане в тайна. Караджова сподели, че детето е чакано и планирано. Звездата е обявила радостната новина на родителите си в навечерието на рождения ден на майка си с картичка.

Семейството й приело въодушевено новината. "Много исках да стана майка. Вероятно всяка жена, когато навърши 30 години и все още няма дете, а харесва и работата си, започва да премисля тези неща - дали може да отложи още малко този момент, дали няма да стане прекалено късно, дали ще се справи. Време ми е, на 31 съм. И сега мисля, че е дошъл точният момент за това, което ми се случва. Не сме го планирали, но както обичам да казвам - в живота няма нищо случайно. Всъщност наистина няма нищо по-хубаво от това и съм много щастлива", сподели Лора .

Щастливата двойка се запознала покрай общата им страст - екстремните спортове. И двамата карат ски и сноуборд. Стават по-близки миналата година и вече живеят заедно. Той е с 4 години по-малък от певицата - през юни ще навърши 28 години.

Преди това известната българска изпълнителка имаше дълга връзка с водещия Део, с когото се разделиха през 2013 г., но останаха в добри отношения.