Panasonic Multicooker - умният готвач за всяка кухня
Секция: Технологии
14 Април 2014 16:13
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Panasonic Multicooker - умният готвач за всяка кухня

/КРОСС/ Panasonic Corporation представи на българския пазар своя мултифункционален готварски уред идеален за задушаване, печене, приготвяне на варива, супи, кексове, за готвене на пара. Благодарение на гъвкавото му приложение и възможността да замести няколко домакински уреда в един, спестява пространство в кухнята, както и финанси. Новият уред, наречен Panasonic Multicooker ще се предлага в два модела. По-високият клас SR-TMJ501 с 10 програми и в по-ниския сегмент SR-TMH501 с 6 програми осигуряват в домакинството лесен, бърз и здравословен начин за приготвяне на храна. Освен това ще ви донесат много свободно време, което да прекарате със семейството, приятелите или да посветите на вашето хоби и на себе си.

Новият уред е създаден за всеки, който обича вкусна и домашна храна, но не иска да губи време в трудно приготвяне и досадно миене след това. Panasonic Multicooker ви дава възможност да приготвите ястие по пет различни начина - варене, печене, задушаване, запичане и на пара - само в един уред. За любителите на суши - има специална програма, благодарение, на която оризът има перфектен вкус и вид.

Мултифункционалният уред на Panasonic гарантира максимално лесно готвене. Трябва да сложите съставките вътре, да включите подходящата програма и след това само да чакате звуковия сигнал да извести, че вечерята е готова. Лесен за работа, дори за съвсем начинаещи, тъй като разполага със специални сензори, които автоматично настройват температурата за приготвяне на храната. Когато настроите в режим ориз, каша или пилаф, технологията „Fuzzy Logic" определя кога ястието е готово и изключва уреда.

След като ястието е готово, мултикукърът автоматично запазва функцията поддържане на ястието топло (до 12 часа), която може да използвате, когато вие и членовете на семейството се връщате вкъщи по различно време. Яденето, приготвено в мултикукъра, ще е винаги топло за вас.

„Delay timer" е много практична функция благодарение, на която планирате начало на готвенето според вашите нужди. Можете да го настроите сутринта и да е готово за вечеря. Компактният размер на уреда позволява да се използва при всякакви условия - трябва ви само електричество и можете да приготвите любимото си телешко филе на вилата или в мобилния си дом по време на почивка.

Комплектът на многофункционалния Panasonic Multicooker се състои от подвижен вътрешен съд с капацитет 5.0л с незалепващо покритие, кошница за готвене на пара, дръжка на капака за лесно пренасяне, специален отвор на капака за отвеждане на парата, практична пластмасова бъркалка, CD и наръчник с изобилие от различни рецепти.

На българския пазар уредите на Panasonic ще са на цени съответно Multicooker SR-TMJ501 249 лв. и Multicooker SR SR-TMH501 199 лв. и ще се предлагат от месец май.