Благотворителен концерт „Да помогнем на Вальо“
Секция: БЪЛГАРИЯ
15 Април 2014 10:52
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Благотворителен концерт „Да помогнем на Вальо“

/КРОСС/ На 24.04.2014г. от 19:30 часа в Сатиричен театър "Алеко Константинов" - гр. София ще се проведе благотворителен фолклоренконцерт с цел набиране на средства за диагностика и лечение в Германия на Валентин Иванов на 43 г. Валентин има установени туморни разсейки без открито първично огнище вече година.

Организаторите са подготвили и благотворителен базар във фоайето на театъра, където ще бъдат предложени ръчно направени лакомства, украшения и подаръци. Благотворителния базар ще отвори врати от 18:30 часа.

На концерта ще бъдат показани красиви танцови разработки от всички фолкорни области в България, изпълнени от ансамбъл „Хоро", фолклорна формация „Глагорци" и със специалното участие на фолклорните изпълнители Христо Косашки и Боряна Василева. Участие в концерта ще вземат и Формациите IVOLUTION и децата от New Ex Dance Group.

На 43-годишния Валентин Иванов са намерени ракови разсейки, но никой медик не може да каже къде в тялото му е първичното огнище. За последната близо една година са му направени над 30 различни изследвания в България, но лекарите не могат да установят причината за заболяването на Валентин, който решава да се бори за живота си в клиника в Германия. Той се надява на финансова помощ от здравната каса, но от институцията излизат с решението, че нито могат да му съдействат, нито пък му отказват

Надеждата пред Валентин е да се лекува в интердисциплинарния онкологичен център в Мюнхен. Той вече е провел два курса там, като в края на април предстои трети курс на лечение. Семейството събира пари чрез приятели и познати, но има нужда от помощта на благородни хора, за да бъде излекуван 43-годишният мъж. На 24 април с любезното съдействие на Сатиричния театър в София фолклорни ансамбли ще изнесат благотворителен концерт, за да съберат пари за лечението му.

Участието Ви в тази благотворителна кауза ще позволи две деца да продължат с любов да казват „Татко"!

Билети можете да закупите на касите на САТИРИЧЕН ТЕАТЪР „ АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ" - гр. София.

Вече е разкрит номер, на който могат да се изпращат есемеси - на номер 17 777 с текст DMS VALENTIN. Има и две сметки:

1. Лична с титуляр

ВАЛЕНТИН ПЕТРОВ ИВАНОВ

Банка ДСК

IBAN: BG60STSA93000010687925

BIC:STSABGSF

2. Дарителска с титуляр

ВАЛЕНТИН ПЕТРОВ ИВАНОВ

Банка ДСК

IBAN:BG45STSA93000021507478

BIC:STSABGSF