Цветанов навести Ирена Узунова в Правителствена болница
Секция: БЪЛГАРИЯ
17 Април 2014 21:47
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Цветанов навести Ирена Узунова в Правителствена болница

София /КРОСС/ В навечерието на Великден заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов се срещна с народния представител от ГЕРБ Ирена Узунова в Правителствена болница.
Цветанов поздрави Узунова с настъпващите празници и й пожела бързо възстановяване, много здраве и късмет. В присъствието на близките й, зам.-председателят на ГЕРБ изказа огромни благодарности на целия екип на Правителствена болница, който се грижи за успешното оздравяване на народния представител и за пациентите, които ще посрещнат празниците в здравното заведение.
Цветан Цветанов предаде на Ирена Узунова специални поздрави и благодарности от жителите на село Бисер, които още помнят вниманието и доброто отношение на Узунова, като областен управител на Хасково, по време на бедствието в селото.
В рамките на срещата бе проведен и телефонен разговор с председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, който поздрави Узунова за предстоящите празници и й пожела скорошно оздравяване. От своя страна Ирена Узунова благодари на Бойко Борисов, на Цветан Цветанов, на жителите на село Бисер, както и на народните представители от ГЕРБ.