Женски скандал пред Божия храм в Поморие
Секция: БЪЛГАРИЯ
20 Април 2014 17:12
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Женски скандал пред Божия храм в Поморие

/КРОСС/ Женски скандал стресирал случайните минувачи пред Божия храм в Поморие.
Родената във Варна Диана Борисова за малко да олекне с 1500 лева заради мощна храчка, изпратена към лицето на поморийката К.П.
Циркът станал на 29 май м.г. между 10.30ч. и 11.00ч. в Поморие пред манастира „Св. Георги". Двете имали стари разправии за пари. Пред Божия храм Диана изкрещяла на К.: „Ти са тази която ми открадна парите. Да ми ги върнеш. 400 лева бяха!" развилнялата се жена не се сдържала и наплюла К. Нахрачената веднага завела жалба в съда.
По време на делото в съда в Поморие на основание чл.78а от НК Диана Борисова била освободена от наказателна отговорност, но получила административно наказание - глоба от 1000 лева.
Тя също така била осъдена на заплати 500 кинта обезщетение на наплютата като неимуществени вреди.
Районният съд в морския град е признал обаче за невинна за това, че пред сащисаните минувачи си искала 400-те лева. Магистратите я задължили и да плати и адвокатските разходи на К.
По време на първото заседание в Бургаския окръжен съд двете жени решили да постигнат в крайна сметка споразумение. Диана Борисова се извинила за плювнята.
Производството е прекратено, а присъдата на Борисова е отменена, стана ясно от решение на Бургаския окръжен съд, пише flagman.bg.