Впечатляваща концепция на iPhone 6 (видео)
Секция: Технологии
23 Април 2014 10:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Впечатляваща концепция на iPhone 6 (видео)

/КРОСС/ Потокът от слухове за iPhone 6 тепърва се засилва и все пак е интересно да видим някои концепции, базирани на изтеклата в мрежата информация, пише 359gsm.com.

Една от тях е дело на ConceptsiPhone и ни предлага страхотна визия за iPhone 6 с дебелина на корпуса от само 7.2мм, 16MP UHD камера и сензори за следене на ритъма на сърцето.

Въпреки, че нито една от гореспоменатите характеристики все още не е официално потвърдена, те не изглеждат много далеч от реалността. Все пак, Galaxy S5 има 16MP камера и сензор за ритъма на сърцето. Освен това, iPhone 5S е с дебелина на корпуса от 7.6мм, така че тези 7.2мм за iPhone 6, също са в рамките на постижимото.

video:http://www.youtube.com/watch?v=rPungvA5dCs

Има обаче някои особености на концепцията, които е малко вероятно да видим в iPhone 6. На първо място, ConceptsiPhone твърдят, че техният модел работи с A9 чип, а това е малко странно, тъй като още не сме видяли смартфон на Apple с A8 чип.

Второ, в клипчето може да се види интересен стайлъс, наречен "iStick", който излиза от дясната част на устройството. Макар някои патенти на компанията да показват, че тя експериментира със стайлъси в някои аспекти (по-скоро при таблетите), то към момента не изглежда да има нужда от подобни аксесоари за iPhone 6.

Пичовете линкват и към друг YouTube профил с втората част на концепцията им, показваш така наречения iController - доста интересна джаджа за феновете на игрите (видео 2). 

video:http://www.youtube.com/watch?v=OTy80F5GV-I