Курумбашев: Успехът на левицата ще помогне да преодолеем античовешката дясна политика
Секция: ПОЛИТИКА
27 Април 2014 11:02
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Курумбашев: Успехът на левицата ще помогне да преодолеем античовешката дясна политика

/КРОСС/ "Всички граждани на Европа трябва да имат еднакви социални права, условия на труд и достъп до образование." Това заяви Петър Курумбашев, кандидат за евродепутат от листата на КБ с номер 15, на среща в село Розино община Карлово. На срещата продължила часове, той представи листата на КБ и акцентира върху ангажиментите, с които левицата влиза в надпреварата.

„Изпълнението на нашата програма ще гарантира младите да намерят своето работно място, ще гарантира развитие на социалната политика", обясни той.

„Успехът на левицата ще помогне да преодолеем дясната политика, която е рестриктивна и античовешка. В ЕП ние, представителите на България от КБ, ще продължим да отстояваме всички наши ангажименти, поети пред вас в предизборната кампания за 42-то НС", категоричен е Курумбашев.

„За 330 дни от старта на кабинета „Орешарски" успяхме да реализираме голяма част от тях. Но ни предстои още работа, за да отстраним нанесените от предишното управление вреди в социалната и икономическата сфера", допълни кандидатът за евродепутат.

На среща, състояла се в Сопот, Курумбашев припомни, че единствено това правителство е разрешило проблемите на ВМЗ и има планове за развитие на предприятието.