Филип Киркоров отново с лятно турне у нас
Секция: КУЛТУРА
07 Май 2014 14:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Филип Киркоров отново с лятно турне у нас

/КРОСС/Филип Киркоров идва през лятото в България за 4 грандиозни концертa в Бургас, Варна, Велико Търново и София.

Преди две години, лятното турне на краля на руската поп сцена препълни всичките концертни зали. Тази година той отново ще събере своите почитатели: на 28 юни в Летния театър в Бургас, на 30 юни във Варна, на 3 юли във Велико Търново и на 5 юли в НДК в София.

Спектакълът "Другой" е грандиозен като визия, техника и замисъл. В шоуто е използвана 3D технология, ефектна сценография, огромни видеоекрани, падащи завеси, светлинни, анимационни и компютърни ефекти. Сцената е на 6 нива, а един от най - ефектните моменти в програмата е превъртането на Филип Киркоров на 360 градуса в метална центруфуга, подобна на космически модул. По време на шоуто Филип Киркоров и балетът сменят над 20 визии.

Мултимилионното шоу "Другой" , сравнявано по пищност, мащабност и класа с концертите на Мадона и Лейди Гага е най-скъпата, бляскава и зрелищна програма създавана от Филип Киркоров.

Филип Киркоров е най-продаваният руски изпълнител за всички времена и никога не пропуска да спомене, че сърцето и душата му принадлежат на България.

Роден е на 30 април 1967 г. във Варна в артистичното семейство на български певец от арменски произход и рускиня. Семейството още в детството му се мести в СССР. Артистичната му кариера се отличава с триумфални победи, скандали, престижни награди и изпълнения на известни световни сцени - Madison Square Garden, Friedrichstadt Palace, Grand Theater, Jubilee Theater, Taj Mahal, Roy Thompson Hall, MGM Grand, както и в прочутата Карнеги хол в Ню Йорк.