ДПС краде Бербатов, а "Атака" - сватба
Секция: БЪЛГАРИЯ
13 Май 2014 08:04
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
ДПС краде Бербатов, а "Атака" - сватба

/КРОСС/ Календарче с лика на Димитър Бербатов, датата на изборите - 25 май и зачертан номер 29 (на ДПС) се разпространяват в Свиленград, сигнализираха зрители на Нова телевизия. 

От местната структура на ДПС отричат да имат нещо общо. Според тях това е самоинициатива на човека от книжарницата, където се разпространяват календарчетата - вероятно бил доволен от тяхната политика и така решил да направи. Той обаче отрича да ги е отпечатвал и казва, че не знае нищо за случая. След това сложи табелка „Затворено".
Автор на календарчетата е свиленградчанин, който се занимава с реклама и пиар. Той обясни, че искал да си направи шега, а номер 29 бил броят на мачовете, изиграни от Бербатов в "Манчестър Юнайтед". Хората в града обаче свързаха календарчето единствено с изборите и осъдиха използването на образа на Димитър Бербатов за политическа агитация.

Партия "Атака" пък откраднаха сватбата на семейство. 

„Не сме почитатели на „Атака" и не членуваме в нито една политическа партия. Не сме давали съгласието си клипът с нашата сватба да се използва за предизборна агитация", казаха за Нова Даниел и Антоанела Беловарски, които откриха части от сватбата си в предизборен клип, без никой да ги е питал.

Семейството заяви още, че са много сме разстроени и това разваля техния имидж. „Сега хората ще си помислят, че сме фенове на „Атака" и ще се отдръпнат от нас", каза Даниел.

„Все още търсим кратък път, за да защитим правата си. Съветват ни да заведем дело, тъй като това може да ни вреди дълги години наред", казаха още те.

Двамата бяха категорични, че и пари да са им предлагали е нямало да участваме в предизборния клип на „Атака". „Не знам колко време и години ще ни трябват, за да изчистим името си", добавиха те.

„Хората са в правото си. Става въпрос за техническа грешка. От „Атака" не са виновни за грешката", каза от своя страна Николай Никифоров, който е дизайнер на предизборния клип на партията.