CBS спира "Двама мъже и половина"
Секция: ЛЮБОПИТНО
14 Май 2014 18:12
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
CBS спира "Двама мъже и половина"

/КРОСС/ Американският телевизионен канал CBS обяви, че 12-ият сезон на хитовия сериал "Двама мъже и половина", който ще стартира през есента на тази година, ще бъде последен за шоуто. Ръководството на канала съобщи, че създателят на сериала Чък Лори ще работи с ентусиазъм над последните епизоди.
"Той има много велики идеи и големи изненади", съобщиха от CBS и обещаха на мястото на "Двама мъже и половина" да се появи ново комедийно шоу.
Първият сезон на сериала се завъртя през 2003 година. Базиран е на отношенията между композитора-женкар Чарли и неговия брат Алън, който след развода с жена си се премества да живее при него. Голямото текучество на жени през къщата, както и неспособността на разведения брат да комуникира с тях създават доста весели ситуации. Действието се разнообразява и от сина на Алън - Джейк, който е чест гост в дома на чичо си, както и от периодичното присъствие на майката на двамата братя. На 7 март 2011 г. Шийн е уволнен от шоуто, заради обидните си коментари по адрес на Чък Лори. От девети сезон Ащън Къчър замества Чарли Шийн. Първият епизод на новия сезон е излъчен в САЩ на 19 септември 2011 година и е гледан от 28.74 милиона американци, в сравнение с първия епизод на миналия сезон, който е гледан от 14.6 милиона американци. Рейтингът на първия епизод от новия сезон е най-големият в историята на сериала. Дотогава най-гледан е бил епизод от втория сезон от 16 май 2005 година, който е събрал 24 милиона души.
На 26 април 2013 CBS подновява „Двама мъже и половина" за единадесети сезон след едногодишни преговори с Къчър и Крайър. Ангъс Джоунс, който в момента следва в колеж е понижен в "поддържащ актьор" в сезон 11 и е заменен от Джени (Амбър Тамблин) - неизвестната досега дъщеря на Чарли.