All Channels Communication Group взе награда за най-добра кампания на Балканите
Секция: БЪЛГАРИЯ
21 Май 2014 13:53
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
All Channels Communication Group взе награда за най-добра кампания на Балканите

/КРОСС/ Комуникационната агенция All Channels Communication Group взе златно отличие на престижния международен конкурс SABRE ЕМЕА Awards 2014. На 10-то юбилейно издание на SABRE Awards за Европа, Близкия Изток и Африка агенцията получи голямата награда в категория „Балкани" за проекта „Писмо за промяна" ("Mail for Change"). Победителите бяха обявени снощи на специална церемония в тържествената зала "Раундхаус"в Лондон.

Това е седмият приз за All Channels от престижния конкурс SABRE ЕМЕА Awards и четвъртата награда за кампанията „Писмо за промяна". Преди броени дни „Писмо за промяна" беше избрана за комуникационна кампания №1 в България в 3 категории на BAPRA Bright Awards 2014 - „Комуникационна кампания на годината", „Иновативна кампания на годината" и „Кампания за устойчиво развитие".

"Mail for Change" е един от онези проекти, в които нашият екип влага много емоция. Истински работещата комуникация е тази, която успява да промени средата, в която живеем. Креативността не бива да бъде експлоатирана самоцелно, а да бъде подчинена на ефективността. Вярваме, че това е една от най-ефективните кампании в България, която за броени дни успя да реши 30-годишен проблем и вдъхна надежда за живот на хиляди хора болни от невро-мускулни заболявания", коментира Александър Дурчев, главен изпълнителен директор, All Channels Communication Group.

Наградите SABRE се организират от Групата Холмс (Holmes Group) - световен лидер в областта на PR проучванията, експертизата и анализ на световните тенденциите в сферата на връзките с обществеността. Отличията се присъждат ежегодно за изключителни постижения в сферата на PR консултациите и корпоративните комуникации. Тази година във финалната надпревара бяха допуснати над 2000 заявки за участие на кампании и събития, разпределени в 74 категории.

All Channels Communication Group е единствената българска комуникационна агенция, носител на 12 международни награди и над 20 номинации. Компанията притежава и десетки отличия от български конкурси. Наскоро All Channels Communication Group беше обявена за „Агенция на годината" за трети пореден път на наградите BAPRA Bright Awards 2014.

All Channels Communication Group е създадена през 2001 година като класическа PR агенция, която през годините се развива до комуникационна група, обхващаща пълния спектър на комуникационни услуги. В момента групата има няколко обособени комуникационни звена - All Channels | PR, All Channels | Advertising, All Channels | Interaction, All Channels | Activation и Symmetric Communications Consultancy.