Обявиха за продан родната къща на Ник Мейсън от Pink Floyd
Секция: ЛЮБОПИТНО
01 Юни 2014 12:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Обявиха за продан родната къща на Ник Мейсън от Pink Floyd

/КРОСС/ Родната къща на Ник Мейсън от Pink Floyd е обявена за продан.

Той ще бъде запомнен като изпълнител на протестния химн на 80-те "Стената", макар да е израсъл в пълна идилична обстановка в имението Чичестър Харбър с пет спални край водата и градина с палмови дървета.

Ник Мейсън е единствения член на групата, който е неизменно в състава от 1965 г. Той е известен като съавтор на хитове като Time и Echoes. Той е посещавал редовно родителите си в имението на 1985 г., когато те решават да го продадат на сегашните му собственици. Сега се появиха слухове, че Мейсън има намерение да си върне отново къщата от детството.

Чичестър е едно от четирите запазени естествени пристанища в Южна Англия, което означава че наоколо природата е застинала във времето и е останала такава, каквато е била преди столетия. Този район е един от най-предпочитаните за собствениците на яхти и лодки. Имението бе предложено от собствениците в петък за сумата от £2.75 млн. (6.62 млн.).

Според Джеймс Грило, директор на агенцията за недвижими имоти Country Homes, която обяви имението за продажба, това е един уникален имот, пълен с история и с великолепно разположение, пише Temadaily.