M3 College и БДВО ще си партнират в създаването на най-добрите PR експерти в страната
Секция: БЪЛГАРИЯ
02 Юни 2014 13:41
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
M3 College и БДВО ще си партнират в създаването на най-добрите PR експерти в страната

/КРОСС/ М3 Communications College - първият напълно лицензиран колеж по маркетинг, PR и бизнес комуникации в страната и Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО), подписаха в петък официално споразумение за сътрудничество.

Целта на договора е да се популяризират добрите PR практики на компанията и на браншовата организация, за да се изгради по-квалифицирано и обединено пиар общество.

Силен акцент е поставен върху качественото PR образование в България.

Сътрудничеството дава възможност на повече комуникационни експерти да се включат в обученията на M3 Communications College. Двете организации вярват, че благодарение на изцяло практическата насоченост на колежа за кратко време ще се повиши драстично компетентността на значителна част от пиар специалистите в страната.

Като част от споразумението, членовете на БДВО ще могат да се ползват от преференциални условия от курсовете на M3 College в рамките на 20% отстъпка.

Двете организации ще си сътрудничат в подготовката на специален брой на бюлетина „PR Практики", посветен на ПР образованието в страната.

Договорът подписаха пиар експертът и управител на M3 Communications Group, Inc. г-н Максим Бехар и Мануела Дюлгерова, заместник-председател на БДВО.