LG разширява възможностите при таблетите с нови модели от серията G Pad
Секция: Технологии
19 Юни 2014 11:22
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
LG разширява възможностите при таблетите с нови модели от серията G Pad

/КРОСС/LG Electronics добавя три нови таблета към своята серия G Pad, предлагайки повече опции за употреба от притежателите им. Новите G Pad устройства - G Pad 7.0, G Pad 8.0 и G Pad 10.1 - бяха показани за първи път на MedPI 2014, едно от най-големите IT/Tech форуми в Европа, което се състоя между 13-16 май в Монако. Разширеното портфолио от таблети на LG, което включва и вече добре приетият G Pad 8.3, значително ще увеличи влиянието на LG на пазара на таблети.

„Клиентите ни казват, че биха желали по-широка гама от устройства с достатъчно голям екран без да правят компромис с мобилността им," каза Др. Жонг-сеок Парк, президент и управляващ директор на LG Electronics Mobile Communications Company. „За разлика от смартфоните, при таблетите не важи максимата, че един размер пасва на всички. Ето защо ние създадохме серията G Pad, която предлага решения за разнообразна група от потребители, някои от които залагат изцяло на преносимостта на устройството, докато други желаят възможно най-доброто мултимедийно преживяване. G Pad предлага всичко това."

Отличителни характеристики на новите таблети от серията G Pad на LG са:

G Pad 7.0: Създаден за да бъде държан с една ръка, той е най-малкият таблет на LG и лесно преносим център за забавление, който предлага едновременно мобилност и мощност.

G Pad 8.0: Със своя 8-инчов дисплей, този таблет на LG със средна големина съчетава в себе си завладяващо мултимедийно преживяване и лесно боравене с множество задачи.

G Pad 10.1: С голям дисплей и мощна батерия, 10.1 инчовия таблет на LG предлага безкрайни часове на забавление и развлечение.

Най-новите G Pad таблети включват патентованите UX приложевния на LG катo QPair 2.0 и Knock CodeTM. С обновената версия на QPair, която е представена за първи път на G Pad 8.3, потребителите могат без усилия да свържат своите смартфони с операционната система Андроид само чрез Bluetooth. Така те ще получават не само известия за повиквания и съобщения, но и ще могат да отговарят директно от своето G Pad устройство. Освен това, Knock CodeTM позволява на потребителите да отключват своите LG смартфони с една лесна стъпка, като въведат персонализиран "почукващ" мотив върху дисплея. Knock Code предоставя удобство и повече сигурност, защото мотивът от персонализирани 2 до 8 почуквания с повече от 80.000 комбинации може да бъде въведен навсякъде по екрана, в какъвто и да е размер и независимо от това, дали екранът е включен или изключен.