След 9 години брак принц Чарлз и Камила се развеждат
Секция: Шоубизнес
04 Юли 2014 11:43
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
След 9 години брак принц Чарлз и Камила се развеждат

/КРОСС/След месеци на слухове и спекулации за разпадането на брака на принц Чарлз и Камила Паркър-Боулс, сп. "Глоуб" съобщи, че новината е потвърдена. Твърди се, че след 9 години брак херцогинята на Корнуол се е опитала да изнуди кралското семейство за 350 млн. долара, с които да купят мълчанието й. Жълтото издание "Celebdirty Laundry" твърди, че по този повод кралица Елизабет Втора я е нарекла "позор".

Според източниците Камила е натрупала достатъчно компромати срещу принца на Уелс за 30-те години, в които са заедно и няма да се даде без тлъсто обезщетение.

Слуховете за предстоящия развод се засилиха след обиколката на двойката в Канада. Жълтите издания твърдят, че те изобщо не са искали да прекарат толкова време заедно, но кралицата е настояла, за да си възвърнат доверието и любовта на поданиците си, след огромния успех на триседмичната обиколка на принц Уилям и съпругата му Кейт в Австралия и Нова Зеландия. Според източниците на списанието, Камила се е държала здраво за чашката по време на цялото пътуване, което пък вбесявало Чарлз.