Нови каси за електроенергия
Секция: БЪЛГАРИЯ
08 Юли 2014 10:14
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Нови каси за електроенергия

/КРОСС/EVN България информира, че от юли 2014 г. се откриват общо 14 нови каси за заплащане на консумирана електроенергия в области Пловдив и Стара Загора, както и в гр. София. Новите каси са разположени в пощенски станции в следните селища по области:

• Област Пловдив - с. Бачково, с. Розино, с. Строево, с. Храбрино, с. Ново село, с. Болярци, с. Градина, с. Дълбок Извор, с. Искра, с. Стрелци
• Област Стара Загора - с. Трънково, с. Тулово.

В допълнение се откриват и две нови каси в пощенски станции в гр. София с адреси - бул. „Сливница" 172 и бул. „Тотлебен" 8. По този начин в гр. София са налични общо 5 пощенски станции за заплащане на консумирана енергия като другите адреси са -
ул."Ген.Йосиф В. Гурко" 6, бул. „Цариградско шосе" 85, бл.109, бул. „Драган Цанков" 31а.

Освен плащане на каса, клиентите на дружеството могат да използват обновената система за онлайн проверка и плащане на консумирана енергия „EVN Онлайн плюс" на https://www.evn.bg/Online-Services/Login.aspx

От декември 2013 г. системата на EVN Онлайн плюс е обогатена с допълнителни функционалности в полза на клиента:
• История на фактурите от последните 13 месеца. В новото меню История в профила потребителите могат да видят информация за фактурите, представена по ИТН за регистрираните от тях клиентски номера.
• Заплащането на цена за възстановяване на електрозахранването, прекъснато поради неплащане, вече също може да стане през „EVN Онлайн плюс". Досега това беше възможно само на каса в „Български пощи" ЕАД.
• Добавка за експресно възстановяване на електрозахранването, прекъснато поради неплащане, също може да се плати през „EVN Онлайн плюс".
• Ново меню Помощ в профила: указание с примери как се плаща през „EVN Онлайн плюс" в три кратки стъпки, както и отговори на често задавани въпроси във връзка с ползването на онлайн платформата.

EVN България предлага и безплатни услуги за SMS или имейл известяване::
• Информация за стойността на месечната фактура - по SMS или имейл
• Известяване преди прекъсване за неплатени задължения - по SMS или имейл:
http://www.evn.bg/Chastni_klienti/Elektricheska-energia/Uslugi/PotreblenieEl/Prekasvane-vazstanoviavaneEl.aspx.