Състоянието на Шумахер се подобрява
Секция: ЛЮБОПИТНО
08 Юли 2014 14:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Състоянието на Шумахер се подобрява

/КРОСС/ Здравословното състояние на седемкратния шампион от "Формула 1" Михаел Шумахер се подобрява бавно и има постигнат напредък. Това разказа съпругата му Коринна.
"Нещата вървят бавно, разбира се, с много труд. И все пак има напредък", каза Корина в интервю за германското списание Neue Post, което ще бъде публикувано утре.
На 16 юни стана известно, че състезателят е прехвърлен от болницата в Гренобъл в болница в Лозана, където ще бъде подложен на дълга рехабилитация. Журналисти от швейцарския таблоид Blick и немското издание Bild успяха да се доберат до информация, че по време на пътуването Шуми се е събудил и е бил в състояние да общува с лекарите, отговаряйки на въпросите им с кимане.
През последните три седмици за здравето на автомобилния състезател не се появяваше никаква информация. Официалният представител на Шумахер Сабине Кем не коментираше нищо около състоянието му, а това започна да предизвиква безпокойство у феновете му. Съпругата му също предпочиташе да запази мълчание по отношение на здравето на съпруга си. Но сега, за първи път от седем месеца насам тя се появи пред обществото в приповдигнато настроение и с широка усмивка на лицето. Което означава само едно - че нещата със съпруга й вървят добре.