Крокодила обвини свидетел в убийство
Секция: БЪЛГАРИЯ
10 Юли 2014 21:09
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Крокодила обвини свидетел в убийство

София /КРОСС/ Емил Милев-Крокодила остава в ареста, реши спецсъдът след 5-часово заседание. Милев искаше да го пуснат срещу подписка. Съдът обаче прецени, че има опасност той да се укрие, и отказа.
Крокодила е обвинен в отвличане, въоръжен грабеж и участие в организирана група. Делото му вчера започна с час по-късно заради закъснение на адвоката Стойко Бърборски. Докато чакаше, Крокодила държа реч и обвини в убийство и отвличане един от основните свидетели Николай Генов. Милев посочи, че Генов е "убил Мико Бретона и е отвлякъл бизнесмена Вене Сотиров".
Спецсъдът призова за разпит Ангел Зимбилев. Той обясни, че Крокодила му е бил на гости в Белгия по време на едно от престъпленията, за които е обвинен.
Крокодила първо почна да се кара с прокурор Ралица Мравкова. Няколко пъти я обвини в пристрастие и в изпълнение на поръчка. Настоя да я отстранят, но съдът отхвърли искането му.
Милев повтори упражнението, но този път с канонада срещу съдията Мария Кавракова. Тя също била пристрастна и трябвало да си даде отвод. Когато и това не стана, Крокодила се скара с адвоката си, съобщи "24 часа".

Снимка: Булфото, всички права запазени