Сектантско безумие в центъра на Киев
Секция: СВЯТ
21 Юли 2014 16:08
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Сектантско безумие в центъра на Киев

/КРОСС/ При вида на тази сектанска оргия в центъра на Киев, много от нещата стават ясни. Нацията явно колективно полудя.

На ул. Крещатик до площада на Независимоста (Майдана) няколко хиляди така наречени харизмати, представляващи Всеукраински духовен център „Възраждане" масово се молеха за президента на Украйна Петро Порошенко, кмета на Киев Виталий Кличко и единна Украйна. За да символизират единство с държава си, всички участници в акцията се облякоха в цветовете на националния флаг - едната половина в синьо, а другата в жълто.

Така наречения „молебен" повече напомни традиционно събрание на една от така наречените харизматични църкви, които са охарактеризирани от редица експерти като „тоталитарни секти".

Хората със затворени очи протягаха нагоре ръце и поклащайки се от една страна в друга, изпадаха в молитвен екстаз. Всичко това се съпровождаше с музика и съвместни песнопения за прослава на новата власт и Бога.

„Боже благослови Виталий Кличко и всички депутати на градската администрация! Нека твоята премъдрост и благодат запълнят техния живот!", молеха се харизматите, обръщайки очите си.

video:https://www.youtube.com/watch?v=-8_0eAME3Xw