Предстоящи събития в страната за утре, 23 юли
Секция: Предстоящи събития
22 Юли 2014 20:54
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за утре, 23 юли

***
София /КРОСС/ От 09.00 часа ще започне пленарното заседание на Народното събрание.

***
София. /КРОСС/ От 10.00 часа ще почне редовното заседание на Министерски съвет.

***
София /КРОСС/ От 12.30 часа Висшият съдебен съвет ще проведе редовното си заседание.

***
София /КРОСС/ От 10.00 часа 1 състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Михаил Петров (чл. 14 от ЗЕЕЗА - екстрадиция).

***
София /КРОСС/ От 10.30 часа в сградата на КНСБ ще започне форум, свързан с инициативата на КНСБ за възраждане на индустрията в България.

***
София /КРОСС/ От 11.00 часа в сградата на Съюза на българските журналисти Алекси Кесяков, секретар на Държавно-обществената консултативна комисия по проблемите на безопасността на движението по пътищата, ще представи новата си книга „Всеки живот си заслужава".

***
София /КРОСС/ От 13.00 часа в Гранд Хотел София Асоциацията на земеделските производители в България и ЗАД „Булстрад Виена Иншурънс Груп" ще дадат пресконференция относно подписването на Меморандум за съвместно сътрудничество, консултативна и методическа помощ от страна на застрахователната компания, основана на индивидуален подход към членовете на АЗПБ.

***
София /КРОСС/ В 13.30 часа в сградата на КНСБ в конферентна зала председателите на бизнес и синдикалните организации ще направят изявления относно актуалната ситуация.

***
София /КРОСС/ От 14.00 часа Дискусионен клуб „Маген" и Организация на евреите в България „Шалом" ще проведат дискусионна тема „Ситуацията в Близкия изток и последиците за Държавата Израел" с израелския посланик у нас Шаул Камиса Раз.

***
София /КРОСС/ От 14.30 часа в ж.к. „Красно село", ул. „Пчела" 27 - Клуб на БСП „Красно село" Мая Манолова, кандидат за председател на БСП, ще участва в дискусия за бъдещето на БСП под надслов „Промяната е път към победата!".

***
Благоевград /КРОСС/ От 10.00 часа Общински съвет - Благоевград ще проведе извънредно заседание по повод 60-ата годишнина от най-голямото в историята на Благоевград наводнение, взело 13 жертви и причинило непоправими за времето си разрушения.

***
Бургас /КРОСС/ От 13.30 часа в Заседателната зала на Община Бургас ще се проведе заключителна пресконференция за приключване изпълнението на проект „Магията на древността и красотата на природата от Бургаския залив до Странджа".

***
Видин /КРОСС/ От 10.00 часа в конферентната зала на бизнес сградата на ул. „Найчо Цанов", 2А ще се проведе пресконференция, на която ще бъде представен проект „Младежта действа обединено".

***
Габрово /КРОСС/ От 11.00 часа в ритуалната зала на Община Габрово ще се проведе пресконференция по повод изпълнението на проект „Техническа помощ за подготовка на Община Габрово за следващия програмен период 2014 - 2020".

***
Търговище /КРОСС/ От 13.00 часа на ул. „Христо Ботев" № 12 Б, ПП „Република БГ" ще открие официално партиен офис на партията в град Търговище.

***
Пловдив /КРОСС/ От 11.00 часа в офиса на СРС „Подкрепа" на бул. „Руски" 86 ще се състои пресконференция по повод смъртния случай на локомотивния машинист край гара „Калояновец", който е член на КТ „Подкрепа" и по повод срещата на представители на ръководството на БДЖ с локомотивни машинисти в Пловдив, свързана с този случай и с условията на труд изобщо в железниците.