Бареков готов да извади ДПС от властта с цената на живота си
Секция: ПОЛИТИКА
22 Юли 2014 21:08
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Бареков готов да извади ДПС от властта с цената на живота си

/КРОСС/ Питам г-н Бойко Борисов - готов ли е да се отърве от своите зависимости с ДПС от близкото и далечното минало? Готов ли е той да подпише споразумение с най-голямата извънпарламентарна политическа сила ББЦ в една точка - ГЕРБ и ББЦ се ангажират да извадят от властта ДПС и неговите политически лидери и икономически групировки, заяви Николай Бареков, зам.-председател на групата на Европейските консерватори и реформисти.
"Задавам и втори въпрос към Борисов - готов ли е операция "Чисти ръце" да обхване него, мен, целия политически елит и всичките му приятели от висшия ешелон на ДПС. Поемал ли е Борисов ангажименти да обслужва ДПС в следващия парламент, както го направи и в предишния?", посочи Бареков.
Лидерът на ББЦ е категоричен: "Имам информация, че в сараите е родена идеята за нова партия, която да бъде псевдопатриотична и финансирана от бивши банкери и настоящи политици. Тя има за задача да обслужва двете партии във властта".
"Готов съм да платя с живота си и с всичко, което притежавам, но гарантирам пред българския народ, че ДПС няма да има досег до властта", категоричен е Николай Бареков.