LG въвежда игри за калъфа QuickCircleTM
Секция: Технологии
23 Юли 2014 12:38
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
LG въвежда игри за калъфа QuickCircleTM

/КРОСС/ В доказателство на това, че QuickCircleTM може да съ-четава страхотни функции с опции за забавление, LG Electronics (LG) днес обяви първата в света игра, ексклузивно разработена за своя калъф с прозорец за LG G3. Сега потребителите могат не само да проверяват часа, да осъществяват обаждания и да правят снимки, но и да се забавляват с безплатната игра Puppy Pop.

Puppy Pop е вид пъзел игра, разработена от LG специално за G3 с калъф QuickCir-cleTM, която може да се играе през прозореца на калъфа. Играчите трупат точки като рисуват линии между три или повече идентични кученца, премахвайки кол-кото се може повече от тях от игралното поле, преди времето да е изтекло. Игра-чите могат също да споделят резултатите си в любимата си социална мрежа.

Puppy Pop е още един уникален начин да се преживее удобството, което калъфа QuickCircleTM носи и показва ангажираността на LG да разработва съдържание, което допълва и подобрява функционалността на продуктите. Puppy Pop е пример за разнообразието и гъвкавостта на пакета за софтуерна разработка (SDK) на LG QCircle, който е наличен на developer.lge.com и дава възможност на разработчи-ците да създават нови приложения и функции за калъфа QuickCircleTM.

Puppy Pop ще може да бъде изтеглена безплатно от Google Play Store (play.google.com) и LG SmartWorld (www.lgworld.com) след 23 юли.



LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен новатор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 87 000 души в 113 представителства по целия свят. С продажби за 2013 г. на стойност 53,10 милиарда долара (58,14 трилиона корейски вона), LG се състои от пет бизнес подразделения - Home Entertainment, Mobile Commu-nications, Home Appliance, Air Conditioning & Energy Solution and Vehicle Components - и е един водещите световни производители на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, перални машини и хладилници. LG Electronics е ENERGY STAR® партньор на 2013 г. За повече информация относно LG Elec-tronics, моля посетете www.LGnewsroom.com.


Компанията LG Electronics Mobile Communications е новатор и лидер в глобалната индустрия за мобилни комуникации. LG е двигател на мобилните технологии с висококонкурентните си продукти в областта на дисплея, батериите, оптиката на камерите, както и стратегическите си партньорства с водещи в индустрията организации. Продуктите на LG са изцяло насочени към нуждите на клиентите - започвайки от моделите на известната премиум серия G Series- и имат уникален ергономичен дизайн и интуитивни UX функции, които подобряват преживяването на потребителите. Компанията се стреми да поведе потребителите към ерата на конвергенцията, като максимизира свързаността между смартфони, таблети и широк спектър от домашни и преносими продукти. За повече информация посетете www.LG.com.