Безпроблемно принтиране с Brother
Секция: Технологии
24 Юли 2014 11:48
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Безпроблемно принтиране с Brother

/КРОСС/ Всички познаваме тягостното чувство да ходим на работа в разгара на летния сезон, когато трябва да поемем и част от задълженията на колегите. В такива случаи е особено важно работата да върви гладко, а това до голяма степен зависи от качествата и надеждността на компютърната техника в офиса. Една огромна част от досадните проблеми са свързани с отпечатването на документи. Ето как можете да си спестите повечето от тях:

• „Toner low"- никой не обича да вижда този надпис. Това може да не е краят на света, ако се снабдите с тонер касети с голям капацитет, каквито се предлагат за много от моделите лазерни принтери Brother. Все пак тонерът рано или късно свършва, затова би било чудесно, ако принтерите в офиса използват взаимозаменяеми тонер касети - какъвто е случая при японската марка (такива са например серията лазерни принтери за малък и среден офис от 5-та серия на Brother и мултифункционалните лазерни устройства от 8-ма серия).

• „Бързам, моля те, не дъвчи листата" - тази мисъл минава през главата на всеки офис служител, чийто шеф вече нервно чака в конферентната зала. Лазерните принтери Brother ще ви спестят тези главоболия, защото разполагат със специална система за захващане на листата, преди те да изминат възможно най-краткия и оптимизиран път в печатащото устройство. Отделно, специална ролка се грижи за това листите винаги да излизат гладки и професионално изглеждащи. Тези технологии са налични дори при най-ниския клас лазерни устройства на Brother, предназначени за малък и домашен офис.

• Администриране от всяка точка на земното кълбо. Да, това е възможно с помощта на софтуера BR Admin, който се грижи за уведомяването на вашия ИТ администратор за всеки инцидент или нужда от обслужване на принтерите Brother. Наред с това, ИТ служителите могат буквално за нула време да конфигурират принтера ви, дори той да е току-що закупен или да е преместен от друг отдел. При това, без дори да идват до работното ви място.

Едва ли има нещо по-мотивиращо от това да разкрасите дома със снимки от семейната ваканция или екзотичното пътуване. Дали ще ги поставите навсякъде в дома, ще ги разпратите до роднини или ще ги сложите в рамки в офиса, за да оправяте настроението си, е изцяло ваш избор. Най-лесният начин да се сдобиете с качествени разпечатки на любимите си снимки, е новата серия мултифункционални мастиленоструйни устройства Ink Benefit на Brother. Те ще ви предложат следните уникални предимства:

• Изключително изгодна цена за печат. Една стандартна цветна страница ще ви струва по-малко от 5 ст., благодарение на новите евтини мастила с капацитет за цели 1300 цветни страници (и 2400 черно-бели).

• До 100 години живот на отпечатаните материали. Специалните мастила Brother Innobella гарантират, че ще се радвате дълго на цветовете, дори да не съхранявате снимките си при специални условия.

• Възможност за печат от уеб и мобилни устройства. Дори не ви трябва компютър - можете да принтирате и сканирате директно от смартфона или таблета си посредством Wi-Fi.
• Работи винаги, когато ви потрябва. Дано не сте изпитвали неприятната изненада да установите, че мастилено-струйното устройство не работи, защото не е използвано през последния месец или два. Това не може да ви се случи с принтерите Brother, които имат специална система за доставка на мастило до печатните глави и се грижат те никога да не засъхват. Така със сигурност ще отпечатате снимките си в чудесни цветове след ваканцията.

• Удължена гаранция. Единствено Brother ви гарантира спокойствие в продължение на цели три години, като при това дори не е нужно да ходите до сервиза, ако се появи проблем - обслужването се извършва до вашия дом или офис.

 

Brother е световноизвестна технологична компания, създадена в Япония преди повече от век. В момента има офиси в 44 държави, а продуктите й се продават в повече от 100. Започнала като производител на шевни машини през 1908 г., Brother Group е развила и разширила неимоверно през годините гамата от технологични продукти и услуги, които предлага. Днес някои от най-известните от тях са принтерите, мултифункционалните устройства, факсовете, етикетните принтери и мобилните печатни решения, които се произвеждат в собствени фабрики на компанията, намиращи се в Япония, Китай, Виетнам, Малайзия и др. азиатски страни.
На Европейския пазар Brother стъпва през 1958 г., като в момента има силно присъствие с търговски офиси в 19 европейски държави, централен офис за Европа в Манчестър (Англия) и две производствени мощности в Европа за рециклиране на консумативи: Великобритания и Словакия. Brother непрекъснато отговаря на променящите се нужди на пазара като патентова и произвежда нови и оригинални продукти. Продуктовите дизайнери на компанията са създали някои от най-продаваните устройства в Европа, като първото в света компактно А3 мастилено-струйно мултифункционално устройство. Brother е един от лидерите в доставките на печатна техника за малкия и среден бизнес. Освен това, Brother продължава да изследва нови пазари и продуктови сфери, да разработва напреднали технологии и иновации в потребителския софтуер.