Зимно настроение при 39 градуса жега – Дейв Коз подготвя трети коледен албум
Секция: Шоубизнес
24 Юли 2014 13:38
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Зимно настроение при 39 градуса жега – Дейв Коз подготвя трети коледен албум

/КРОСС/„Температурата навън е 39 градуса, а ние снимаме обложката за коледния ми албум. Наистина е забавно! Грабвайте балтоните и идвайте насам!" С тези думи във фейсбук Дейв Коз обяви предстоящия студиен проект в дискографията си - четвъртия си коледен албум. За един от участниците разбираме от пост в социалната мрежа на Джонатан Бътлър - той е публикувал усмихната снимка с чаша бяло вино в ръка и е написал: „Коледа през юли", съобщава jazzfm.bg.

Новият коледен албум на Дейв Коз ще е четвъртият празничен в кариерата му. През 1997 г. той издаде December Makes Me Feel This Way, през 2001 г. записа A Smooth Jazz Christmas с Давид Беноа, Рик Браун, Кени Логинс, Бренда Ръсел и Питър Уайт, а през 2007 г. събра най-доброто от тях, добави няколко нови песни и пусна на пазара Memories of a Winter's Night.

В момента Дейв Коз промотира албума, който издаде през миналата година с с Джералд Олбрайт, Минди Абер и Ричард Елиът - Summer Horns. Той бе номиниран за „Грами" за най-добър поп инструментален албум, но грамофончето спечели Steppin' Out на Хърб Алпърт.
В „Следобедни импровизации" Таня Иванова ще ви разкаже за предстоящия нов албум на Бебел Жилберто. Повече ще откриете и на сайта ни в следобедните часове днес.